Musikskapare till föreställning

Vi är ett konstkollektiv som sätter upp föreställningar med inriktning inom musik, dans, teater och poesi. Vi producerar allt vårt material från scratch och låter alltid oetablerade ungdomar vara med i skapandet.

2017 satte vi upp våran första föreställning “Is this it?” och vi kommer nu till hösten 2018 genomföra vårt andra nummer.

Till detta nya projekt söker vi nu en person, mellan 18 och 28 år, med ett stort intresse för musik och konst som vill vara med och skapa showens musik och röstinspelningar.

Vi är två personer som driver detta på våran fritid och vi söker dig som vill engagera dig i samma anda som oss och inte drivs av pengar. Kulturstöd och biljettintäkter kommer fördelas till de medverkande, så viss ersättning kommer förekomma.

Utbildning och erfarenhet är inget krav, men vi ser gärna att du har ett stort intresse för musikskapande och att du trivs med att jobba i grupp.

Till premiären kommer vi anordna en stor fest på en krog eller liknande där du mer än gärna får vara delaktig i att göra den så grym som möjligt.


Kolla gärna in vår hemsida för mer info om oss:
https://anartistkollektiv.wixsite.com/anartistkollektiv

Med vänlig hälsning,
Erik och Tobias


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb