Medverkande till fotografiskt projekt i sydvästra Skåne

Jonn Schlemayer heter jag, är fotograf och konstnär och ursprungligen från Höganäs, Skåne. Just nu är jag på ett utbyte i London på BA Photography på Camberwell College of Arts, annars studerar fotografi på Kunsthøgskolen i Bergen, Norge.

Jag letar nu modeller/statister/skådespelare och andra till ett iscensatt fotografiskt projekt. Jag söker ett stort antal medverkande, både män och kvinnor i åldrarna 15 och uppåt, av olika etniciteter och bakgrunder (alla under 18 måste ha målsmans underskrift på modellreleasen).

Konceptet är att ni alla ska stå på en strand och snegla smått subtilt mot kameran. Jag visualiserar ämnen så som utanförskap, främlingsfientlighet, grupptillhörigheter samt inklusion och exklusion. Ämnen som jag tycker är viktiga att ta upp i dagens samhälle.

Datumet är den 12 april, från 10.30 (samling) till 16.30. Location är Höllviken eller Trelleborg i sydvästra Skåne.

Din kompensation för detta är det faktiska konstverket som det mynnar ut i (efter att projektet är färdigställt). Du får fotografiet i digitalt JPEG-format, 30 cm på längsta sidan, i 300ppi. Transport har jag tyvärr inte råd att betala då antalet modeller är väldigt många, möjlighet till samåkning kan säkert ordnas. Kontrakt/modellrelease kommer att skrivas.

Mer av det jag har gjort, hittar du på:
http://facebook.com/jonnschlemayer
http://jonnphotography.se

Om du är intresserad, anmäl då ditt intresse till mig så återkommer jag med mer information och tillhörande skisser.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb