barnskådespelare tjej 6-12 år

Hej!

vi är några elever som går på Stillerska Filmgymnasium,
vi ska göra en reklamfilm mot trafficking.

Reklamfilmen kommer handla om en flicka som heter Lisa, Lisa är mellan 6-12 år gammal och är offer för child trafficking.

Trafficking i det här fallet är när människor tvingas arbeta som sexslavar mot sin vilja.

I filmen kommer man se tjejen sitta på en säng, hon är rädd och det kommer in en man i rummet. Man kommer inte se några intima scener eller scener där skådespelarna är lättklädda eller liknande.

Ett måste är att skådespelaren kan gråta på beställning, för det kommer vara en känslig scen med i filmen och tjejen måste därför kunna visa känslor såsom sorg, skräck och ensamhet.

Eftersom att vi är elever som gör det här som ett skolprojekt så kommer vi inte kunna ge ut någon ersättning, men vi hoppas kunna ge dig en rolig och lärorik upplevelse som ger dig nya färdigheter. Du kan få fika under inspelningen om du vill.

Vi kommer skicka mail innan veckans slut till de som vi har valt att ta in på en casting. Och castingen kommer äga rum måndag den 24 navember eller nu på fredag för de som inte kan måndagen. Inspelningen kommer vara 1 eller två dagar mellan den 24 och 27 november. Vi är tacksamma för alla som är intresserade!

(du måste bo i/nära Stockholm och kunna ta dig in till Lidingö)

hoppas att du har en bra dag, så hörs vi kanske snart
mvh Stillerska elever


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb