Skådespelare och statister sökes till långfilm!

Hej! Mitt namn är Ludvig Gür och jag är en indie filmskapare. Senast gjorde jag min första film Disappearance som kommer nog att visas på Göteborgs filmfestival. Men nu är det dags för en till film. Filmen heter No Clouds in the Sky.

Då projektet precis annonserats kan jag ej ge ut för mycket om handlingen än. Men filmen fokuserar på Jonas Browning, en kille i 18 års åldern som älskar flygplan. Efter sina misslyckade ungdomsår måste han välja en ny väg i livet. Det första steget är att skaffa sig några viktiga och "riktiga" vänner.

Detta kommer att vara en långfilm där alla pratar engelska. Det kommer finnas väldigt många roller i filmen så alla får söka. Det som krävs av er är att ni kan mycket bra engelska och är bra skådespelare. Den första sökningsperioden kommer att ske från och med oktober till november. När denna period är över kommer ni att få svar.

Inspelningen av filmen kommer ske någonstans från april 2015 till juli 2015. Det är bara att söka på! Glöm däremot ej att engelskan är ett måste. Tyvärr kan vi ej avslöja än om lön kommer att ges eller ej, men detta görs snart!

Ser fram emot era ansökningar.

Mvh
Ludvig Gür



Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb