Söker manlig modell för fotografering av ett klädmärke

Hej,
Andreas heter jag och driver mitt egna, relativt nystartade klädmärke i Göteborg. Jag är på jakt efter en manlig modell som skall bli ansiktet utåt för klädmärket. De innebär att synas på hemsidan och i sociala medier samt eventuella annonser.

Märket skapade jag år 2013 efter ett förarbete på ett år. Jag säljer idag mina produkter via min egna webbshop och hoppas lansera större kollektioner i framtiden. Märket står för Inspiration, Kvalité & Service och riktar sig till de som eftersöker de stilrena plaggen där fokus ligger på en detalj. Jag driver det idag på egenhand.

Jag söker följande
Kön: Man
Längd: 175-185 cm
Ålder: 20-25
Hårfärg: Brunett eller blond
Övrigt: Glad, go, seriös, målinriktad och en som brinner för att stå framför kameran. Tidigare erfarenhet är inget krav från min sida.

Du skall vara boende i Göteborg då jag hoppas göra flera fotograferingar samt film. Jag kan idag inte erbjuda en lön men jag bjuder garanterat på en trevlig upplevelse med nya utmaningar och en middag på en restaurang i Göteborg. Vid senare jobb kommer lön dock att erbjudas. Du får även tillgång till bilderna om så önskas för att använda i en portfolio.

Vad skall fotas?
Min T-shirt kollektion beståendes av tre(3) plagg samt mina två(2) mössor jag säljer.
Foton skall tas i en studio som ligger i Göteborg och tanken är också att ta lite bilder i utomhusmiljö. Eventuellt kommer mindre pyroteknik att användas vid en fotografering ute.

Kontakta mig gärna om du har frågor eller liknande så får du mer information och skicka gärna med några bilder med varierat innehåll. Beskriv gärna dig själv också med några rader som visar vem du är.

Modell sökes omgående!

Jag tackar så jätte mycket på förhand!


Hälsningar
Andreas Falk


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb