Skådespelare sökes till reklamfilm

Arvode: 4 000 kr

Under nästa år kommer vi att lansera en dejtingsida för 50-plusare och vi söker därför fyra statister till en lanseringsfilm som kommer att visas på sociala medier.

- 1 kvinna 50-55 år gammal
- 1 man 60-65 gammal
- 1 tjej 15-20 år gammal
- 1 kille 15-20 år gammal

Filmen i fråga kommer bestå av känslosamma intervjuer med syfte att prata om nätdejting för personer över 50 och statisten "pratar till kameran". Vi söker personer med tidigare skådespelarerfarenheter som är duktiga på att förmedla känslor i film.

I intervjun spelar de yngre personerna de äldre personernas yngre släkting. Filmen börjar med att de äldre personerna berättar om hur de känner inför nätdejting - de känner att det är svårt att dejta online och att de inte vet var de ska börja. De vill heller inte förhäva sig själva i en beskrivning och att det känns jobbigt att "skryta". Därför låter vi deras yngre släktingar skriva ett brev till dem, i vilket de beskriver varför deras äldre släkting är värd att finna kärlek. De får brevet uppläst för sig och blir väldigt berörda. Poängen är att man ska se sig själv genom andras ögon och få äldre singlar att känna att nät-dejting inte är så främmande.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb